Mc utfärd till Uppsala


1990 for Harry och jag för först gången på en mc tur tillsammans. Då hade jag en Yamaha RD350 och vi klämde ihop oss på den och for till Piteå. Sedan dess har vi alltid haft åtminstone en son med när vi farit iväg. Därför kändes det förunderligt tomt att åka iväg själva. Vi blir förstås så småning om tvungna att vänja oss vid det om vi nu inte skaffar en Ural med sidovagn för att Rozzie skall kunna följa med oss. Vi valde att styra kosan söderut i rask takt 🙂 Vår mc kompis Mattias i Uppsala hade ett golv och en kväll till övers för oss. Vi tog en härlig promenad i ett sommarblommigt Uppsala och åt en suverän pizza i lugn och ro. Dagen efter körde vi småvägar tillbaka upp till Umeå. Vi stannade till vid många vackra ställen och åt middag på Axmarbrygga. Det var så fint där att om vi inte redan varit gifta hade jag misstänkt att Harry planerat att fria…

.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.