Nej, jag har inte suttit i fängelse.

Underbara söndag! Soligt och varmt på altanen. Har bunkrat upp inför påskens utfärd till sommarstugan i Finland/Jakobstad/Lepplax. Stugan är vår oas, stället vi längtar till och kan tänka oss att bo långa perioder i när vi blir gamla(äldre). Dagens träningspass var en mil löpning ner till fjärden. 55kg rottweiler stretade mest emot vilket gjorde att det kändes som15km… med motvind :-/ Jag älskar många saker och en dag utan träning är en ganska bortkastad dag. Nu har vi avslutat dagen med att begära försäkringsoffert för USA. De lär vara helt vilda med att stämma och motstämma där så det är bäst att vara helgarderade. Vi har också, för säkerhets skull, fyllt i ESTA ansökningar för inresa i USA. Och nej, jag har inte suttit i fängelse, jag har inte syfilis, har inte våldtagit barn eller blivit utvisad ur USA tidigare…Bara så ni vet 🙂

20110417-222136.jpg.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.