Mjöd och struvor för fortsatt kamp

Som vanligt skall det vara någon form av bakslag i vårvädret till Valborg och Första maj. Igår “tvångsgrillade” vi ute. Det var klart på 10 minuter (man kan göra allt nästan-klart i micron) och sedan snabbade vi oss in till kaminen. Vi skippade den finlandssvenska traditionen med “majlindo” (fika ute på någon blöt och kall äng) och intog mjöden och struvorna inne i värmen. Det gäller att ladda för att orka slåss mot orättvisor ett år till 🙂 Idag när det snöade kändes det nästan lite skönt att inte ha någon mc i körbart skick. Fast bara nästan….

20110501-220921.jpg

20110501-220932.jpg.

You may also like...

1 Response

  1. monica nordh says:

    Vilken härlig grillplats!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.