En riktig premiärhelg

Igår uppdaterade vi vår grillstatus betydligt. Eftersom vi alltid är så hungriga har vi aldrig hunnit vänta på ordentlig grillglöd. Vi brukar halvgöra maten i micron innan vi lägger den på grillen. Nu jädrar skall vi göra som storfräsarna och använda gas 🙂 Premiären blev till belåtenhet med grönsaksspett, majskolvar och lax. Invirade i filtar avnjöts sedan måltiden utomhus. Idag har vi premiärkört mc. Det kändes nödvändigt att kolla status på ringrostigheten innan vi åker. Kanske, kanske ändå att jag skulle kunna bli polare med min XT660. Harry och Teneren verkade också komma väl överens 🙂 Fast det var ändå älsklingshojarna, som nu är på väg på de sju haven, som vi tänkte på när vi körde idag. Snart får vi återse dem 🙂

20110508-211700.jpg.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.