Vad är det för fel på mig egentligen?

Ja, ja! Ni är många som har ställt er den frågan många gånger. En del som till och med kan titulera er “psykiater”. Men nu undrar jag faktiskt själv! I dag har vi kört blygsamma ca 260km…. men i ÖSREGN! Begreppet “regnperiod” har fått en helt annan innebörd. Jag har för det mesta inte sett ett skit! Ofta har jag inte ens sett Harry framför mig. Vi höjde undrande på ögonbrynen när vi fick höra hur lång tid man beräknade från Panama City till Costa Ricas gräns. Nu förstår vi! Städer och samhällen avlöser varandra, vägen är kuperad och krakelerad cement. Och JA! När man blivit dyngsur efter 2 minuter och kört någon timme blir det till och med kallt även om temperaturen är +31c. Nu har vi hittat igen ett hotell typ “Shining”. Det är bara vi och 5 personal. Lågsäsong skyller de på. Regnet öser ner men poolen är väldigt varm. Man vet aldrig…kanske Herman “Den tappre” Ölmhagen tar sig ett dopp 🙂 Själv skall jag njuta av den billiga fylla som malariatabletten ger mig 🙂 Harry får väl njuta av att foten verkar ha mått gott av att ha varit instängd i crosskon hela dagen.

.

You may also like...

2 Responses

 1. David says:

  Du är ju lite galen, så kom ihåg the Shining och gör inte som spökena säger, och se till att din man gömmer alla yxor.

 2. Håkan says:

  Helt plötsligt så har morgonen på jobbet, när man inte riktigt har kommit igång ännu, blivit en stund av förtjusning och nyfikenhet. Med en kopp kaffe så kan man stilla sin förväntan.
  – Vad har hänt?
  -Hur har det gått?
  -Hur långt har de kört?
  -Vilka upplevelser har de haft?
  Ni skriver bra vilket gör att man lätt blir fångad av texten. Med tanke på vädret så har ni nog fått svar på varför det var extrapris på flygbiljetterna. 🙂 Man kan inte flyga till Panama för 995:- för alla tre, det går inte, om man inte gör det i Maj. Då går det utmärkt.
  Vi längtar redan till imorgon bitti då vi med en kopp kaffe kan ta del av ert äventyr.
  Vi har schysst väder på väg i Sverige. Riktigt varmt, nästan outhärdligt ska det bli i helgen. Hela +20 grader, det ni…..( å ni gnäller om +40. :-))
  Lev väl och kör försiktigt. Skönt att Harrys fot håller.
  H+H

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.