En riktig vårdag i umeå

Nu börjar det “rycka i kick benet”. Det har varit bar asfalt på E4 an hela veckan! Vi har inköpt varsin ny mc- jacka idag och känner oss helnöjda. Att köket börjar bli klart gör inte saken värre direkt. I veckan har det blivit klart att vi skall visa bilder och berätta om våra resor på Touratech i Lidköping 10 april. Det blir riktigt roligt så kom förbi om ni kan! Kan man säga att näst bästa låten vann? Tja, eftersom Salem al Fakir inte vann så var det väl ok att Anna vann då 🙂 Sov gott!

.

You may also like...

1 Response

  1. Akira says:

    Lägger in touratech träffen i mitt schema sen får jag se hur det blir med soppa pengar, har a-kassa ett husbygge och påökt i familjen att tänka på 🙂
    Hoppas vi ses där och får oss ett snack…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.