Ännu en tung natt för Harry

Äventyr är inget för veklingar den saken är klar. Att förvänta sig det bästa men planera för det värsta är en ypperlig devis! Harry som ju hade foten att kämpa med från början får nu också tampas med huvudvärk, synrubbningar och diarré i värmen. Min teori om malariamedicinen får hålla i ca 4 dagar sen omprövar jag. Det knepiga är att det blir mer och mer ruffigt och tufft ju längre in i Centralamerika vi kommer. Costa Rica är ändå hyfsat men i Nicaragua kan det bli riktigt knepigt. Idag återstår att se om han tar sig iväg. Jag har varit vaken ett bra tag, gett honom medicin, förberett och packat. Hebbe tampas med andra demoner….spindlar 🙂

2011-06-02 019

.

You may also like...

1 Response

  1. Åsa Wirén says:

    Låter tufft! Hoppas Harry börjar må bättre och att ni kan njuta av h-vetet som komma skall…Det lustiga är att man njuter och skrattar åt det i efterhand. Kram på Er!
    / Åsa och SR

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.