SKÅL!

2011-06-05 004

Hej på er släkt o vänner nya som gamla. Det är tidig söndagmorgon. Vill bara säga att livet håller på att hinna ikapp mig. Har haft några h-vetes dygn. Carola gör ett fantastiskt arbete som leder till resultat. Jag vill att vi utbringar en skål för henne, Skål! Ikväll ska jag pröva att äta middag. Går allt som planerat åker vi i morgon tidigt vidare mot San Jose (huvudstaden) o fortsätter interamericana så långt som möjligt. Tidigast tisdag gränsar vi Nicaragua. Dåligt väder med skyfall o trasiga vägar försenar givetsvis. Att inte riktigt veta är en del av äventyret. Håll tummarna för mig att middagsmaten kommer till sin rätt. Börjar vara ganska slank o fin visserligen, men det är skönt med dom där extra kilona när man behöver trycka till hojen.(kläderna sitter också bättre). Tjaoo!

.

You may also like...

7 Responses

 1. Carina says:

  SKÅL både för Carola och dej som vi förstår har mått allt annat än bra, SKÅL!
  Håller tummar och tår för att middagen vill stanna kvar hos dej. Skönt att se dej på bild med armen i vinkel. Var rädda om er, kram Carina och Ulf

 2. Carola says:

  Det är så kul när ni är med oss! Jag (Carola) har lite svårt att begripa hur jag skall växla och svara mellan hemsidan (bloggen numera kallad) och Facebook. Ni får ha överseende med det. Jag tror att det blir knepigare med uppkoppling sen. Nu har vi legat still och haft tillgång hela tiden på egen dator och min iphone. Puss på er!

 3. Åsa Wirén says:

  SKÅL!!!!!!!!!!!!!!

 4. Jessica says:

  Stor skål, stor puss och varm kram!!

 5. Derrik says:

  Hallo i värmen!

  Ni låter allt för lika oss som under Vätternrundan. Jag går in i väggen och Ida får hjälpa mig in i mål… Ni gör ett grymt jobb och vi följer er på resan. Här uppe i Kiruna har vi högsommarvärme nu med 14 grader, var och forsrände igår med 10 grader i luften och 4 grader i vattnet + ösregn och lite snö vid strandkanterna emellanåt… 🙂 Nu blir det pizzabullar och sen siktar jag mot premiärfisket här.
  Kämpa vidare och njut, så bra det går. Är ganska så avis på er, men man kanske får göra nåt sånt i framtiden också.

  Kram från oss båda/ Derrik & Ida

 6. Håkan says:

  Kul att du är bättre! Hoppas allt funkar med käk m.m. // H+H

 7. Carola says:

  Kul att ruvar inne och skrev Derrik! Harry blev särdeles upplyft 🙂 Det där med fisket stönade han bara åt:-) Klart ni hinner äventyrs mcresa också. Ni är ju rena kraftpaketen båda två:-)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.