Planeringen fortskrider…


I veckan har vi hunnit med en hel del. Medicinförrådet är så gott som fyllt. Det är en kostsam historia men vi har ju lärt oss att goda förberedelser kan rädda liv. Topboxen är nu nästan helt fylld med det vanliga vi brukar ha med oss; sojakorv, sojabullar, sojafärssås, pasta, tonfisk och nödfallsgodis. Bara smågrejer kvar att fixa. Idag har Harry kapat och svetsat klart containern. Under tiden tills långtradaren hämtar den skall den stå i tryggt förvar hos vår hjälpsamme vän. Det kändes lika stort och overkligt som inför förra resan då traktorn körde in på gården och hämtade den. I slutet på oktober skall den vara packad och klar för sin jungfrutur. I år har vi bestämt oss för att inte planera in något Lidingölopp. Stora projekt kräver noggrann planering och ett Lidingölopp kräver mera tid för träning än vi kan avsätta just nu. När jag insåg att jag kommer att vara på konferens i Stockholm veckan innan loppet bestämde jag mig ändå för att lufsa runt Lidingöloppets 15 km variant. Harrys diskbrock gör att han tyvärr inte kan delta. Rozzie och jag har nyss avverkat SM-spårets våldsamt kuperade mil + 3,7km till. Hunden är i det närmaste medvetslös och jag börjar glida in i en skön lördagsdvala. Bara ett litet kvällsfika till….

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.