GOTT NYTT ÅR 2007!


Just en snygg början på årets första inlägg på hemsidan. Än en gång får jag börja om med skrivandet! Efter att ha formulerat ett snyggt inlägg försvinner allt oförklarligt! All möda till intet och jag blir VANSINNIG! Jag hatar datorer lika mycket som jag älskar motorcyklar!
Tja, för att återege det hela kortfattat så växer “Rozzie rottweiler” så det knakar. Han klarade nyårssmällarna med glans. Visserligen får han sitta i barnvagnen för att skona höfterna under motionsrundorna men han går allt längre sträckor för egen maskin. Vid veterinärbesöket i veckan matades han med hundgodis av veterinären eftersom han ansåg att det var viktigt att hålla sig väl med en som kommer att bli så stor. Klokt tänkt!
Nu tänker ni “Ha! Nu blir det inga mc-resor för Ölmhagens” men där har ni fel! Planerna fortskrider även om de tänkta resmålen varierat. Huvudspåret är ändå Sydamerika. Harry har förälskat sig i en KTM 950 Adventure. Inget jag är förvånad över:-) Dessvärre skulle vi ju ha två…Med ny “mc-fientlig” regering återstår att se om vi motorcykelåkare kommer att ha råd att ha våra älsklingsfordon försäkrade. Vi håller fanan högt och hoppas att 2007 blir året då South America-Tour blir av.

.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.