SKYLTSÖNDAG PÅ MC


Att köra motorcykel i norrland den här årstiden hör inte till vanligheterna. Våra tappra fålar är sedan en månad tillbaka putsade och vinterklara. När vi hade sett vädernyheterna på lördagkvällen skyndade Harry genast ut i garaget för att se till att de skulle vara startklara på söndagen. Det är första året vi har kunnat ta ut motorcyklarna 25 november. Ser ni julgranen i bakgrunden på bilden. Visserligen var det ruggigt och regningt men heelt uunderbaart! Aldrig förut har jag sjungit julsånger i hjälmen. Efter en tur på 9 mil kändes det gott med kvällsfika i vårt julpyntade kök. Nu väntar vi bara på krafsandet av små valpfötter som tassar runt i huset…

.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.