Hej på er alla trägna besökare!


Nu är det äntligen premiär för ett nytt utseende på hemsidan. Det lär vara en del “barnsjukdomar” innan vi hittar formen riktigt men vi kommer att jobba på tills vi är nöjda. Eftersom datorer inte är vår starkaste sida finns det en uppenbar begränsning för vad vi klarar själv. Därför är vi oerhört tacksamma för den hjälp vi får av vår duktige svärson Björn. Med livet som insats har han lagt ner mycket tid framför datorn och trotsat familj och vardagsbestyr. Utan honom skulle det bli en mycket torftig hemsida. Vi är dig evigt tacksamma! Vi är också tacksamma för att du Jessica håller fortet när Björn är i cyberspace.

Många har undrat vad vi gjort och hur vi har haft det sedan vi kom hem från vår Africa Tour 2005. Man kan lugnt säga att en sådan resa inte kan beskrivas lika lätt som en solsemester på Teneriffa. Svaret brukar därför bli att “Africa måste upplevas”. Vi har jobbat med att skriva brev, maila och posta bilder och diverse saker till de personer vi träffat under resan. Vicky i Khayelitsha har fått kopior ur den svenska bok hon är med i. Skolbarnen har fått pennor, papper och leksaker. Pat har fått tillbaka sitt gore-tex skynke vi fick låna av henne och masaien Andrew har fått foton. Det kändes viktigt att kolla upp Harrys hälsa så fort som möjligt efter att vi kommit hem. De första proverna var inte så lysande men nästa omgång var godkända. Ett ekg visade att hjärtat fungerade som det skulle. En snabbinjektionspenna med adrenalin finns numera i akutväskan. Viktigt inför kommande strapatser. Både Harry och jag har kompletterat vaccinationerna så att det är klart uti-fall-att. Boysen har kvar en eller två besök på infektionsmottagningen för att deras skydd skall vara komplett. Vi är så glada över att vi införskaffade vår Land Rover Defender innan vi for iväg. Även om Harry haft mycket jobb med den under hösten så är det värt varje krona när vi skumpar iväg på skruttiga vägar. Eftersom jag har svårt att nå ner till marken när jag sitter på XT.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.