Tänder ljus i höstrusket

20111025-140750.jpg

Man kan inte påstå att livet handlar om motorcyklar just nu. Snarare om återhämtning och uppladdning inför kommande vinter och framtida utmaningar. Harry tillbringar sina timmar efter jobbet i det blivande “spaet” och jag haltar omkring med ett olyckligt vänsterben. Varmt och ljust kändes det när David på Touratech hörde av sig och ville ha oss som föreläsare på Adventure Days 2012 i Säfsen. Vi hinner precis mellan Stockholm Marathon och Alaska 🙂.

You may also like...

1 Response

  1. Hej!
    Härlig och inspirerande läsning…. vilket äventyr!
    Jag passade på att länka till er sida från min näräventyrs blogg.
    Hoppas fler hittar hit.

    Micke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.