Zipline med gänget

Zipline i areEn av nyårshelgens höjdpunkter var att Oskar, Herman, mågen Björn och jag åkte zipline. Harry och jag gjorde ju det i höstas och då lovade jag ungarna att få göra det vid tillfälle. Herman har jobbat hårt med att äta upp sig till 50kg som är minimigränsen för att man skall få åka. Lite orolig var jag nog för att det skulle bli för läskigt. Dagen till ära var det -20c nere i byn men lite mildare uppe i backen. Adrenalinet steg på väg upp i liften. Humöret var gott och ingen av killarna tvekade det minsta. De hoppade till och med ut fritt fall baklänges utan att blinka. Björn filmade en hel del som finns att beskåda på youtube. Pröva att leta på Zipline Åre 2009. Dagen avslutades med ett besök på Holliday Clubs bad. Efter cykling, löpning och en timme i saunaworld kändes till och med den nedsuttna bäddsoffan skön att somna i. Kanske har nyårsfirande i Åre blivit en tradition?.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.