Transporten klar!

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Innan bläcket torkat på köpekontraktet för min skoter hade Herman lyckats sälja sin! Inte för inte som tonåringar räknas som tillfälligt sinnesförvirrade. Planen om Umeå-Hemavan kvarstår med tidsperspektivet är osäkert. Så varmt som det är nu töar snö och is och omöjliggör en resa under påsken. Intressant är att Harry nu börjat visa intresse för projektet. Och en viktig framtida förutsättning är att Herman faktiskt gjorde, och klarade, den skriftliga delen av skoterprovet i kväll 🙂 Under veckan som gått har det blivit klart att Tellus Shipping, än en gång, kommer att få den stora äran att arrangera hemtransport av våra motorcyklar. Cyklarna kommer att åka båt från New York till Göteborg och vi kommer att köra hem dem själv därifrån. En stor händelse i Umeå har varit att mc-affären Two Wheels har blivit Northbike. I lördags var det högtidlig öppning för inbjudna och på kvällen VIP fest i isbaren på Teatercafe’t. En mycket trevlig dag med många trevliga möten med mc-entusiaster. Ett stort TACK till Janne och Jonas! Under veckan som gått har jag fått svar på den röntgen jag gjorde av mina höftkulor och SI leder. Enligt svaret är det inget fel på “kulorna” 🙂 Den förslitning som kan ses på plåtarna indikerar att jag definitivt inte har “suttit med benen i kors” och således måste ha haft ofantligt kul 😉 Tur är det för nu är jag/vi inne i en period då jag/vi nöter isgata och asfalt många mil per vecka som förberedelse inför Stockholm Marathon. Man kan säga att vi sover gott om natten…

20120313-213319.jpg

20120313-213334.jpg

20120313-213412.jpg

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.