Jag ville bara se bra ut naken…

…lyder titeln på triathleten Coltings bok. I dag när jag såg min älskade “Pålle” så gott som naken kom just de orden för mig. Vi har kört på Harrys BMW de senaste dagarna eftersom väskan med delarna till Yamahan fortfarande verkar vara i Rejkjavik, vilket vi fick meddelande om i natt kl 04.00. När vi kan få väskan är fortfarande ett mysterium. I dag passade vi på att plocka isär Yamahan utifall att om vi får delarna så kan vi åtgärda problemen snabbt. Det innebär att min “Pålle” står helt avklädd intill bara benen! En ledsam syn, då det fortfarande döljer sig lera från Dalton Highway och ett och annat rött sandkorn från Afrika, i strategiska veck. Jag försökte skyla henne så gott jag kunde innan vi lämnade henne för natten. Efter gårdagens mekande somnade vi kl 17 och vaknade vid kl 05.00. Vi försov oss från middagen men var i väldigt god tid till frukosten 😀 I kväll blev det pizza och en “tröstvinare”. Vi ser 1000 lapparna flyga iväg för varje dygn vi står still. Dessutom är vi ju usla turister eftersom resan är själva målet…

20120627-182915.jpg

20120627-182936.jpg

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.