Att jämföra med hjärnkirurgi!

Igår var det en tung dag! Det regnade, väskans öde, och tillika vår avfärd var oviss. Yamahan hade inte startat dagen innan trots idoga försök. Med hängande huvuden och magar, efter sedvanlig amerikansk sötfrukost, tog vi oss till BMW affären. Vi blev något muntrare då det visade sig att ägarens sonson hade “relatives-Torbjorn” i en by i norra Sverige som hette något typ “Stocke”. Det råkar vara där vi bor 😀 It’s a small world! Harry skruvade därefter med en hjärnkirurgs precision isär min “Pålle” och justerade de heligaste ventilerna. Uppvakningen var ögonblicklig och min tappra fåle puttrade igång på första försöket. Jag säger ju att Harry är min frihet! Uppmuntrade av detta, och att vi fick 80USD tillbaka då Harry bytt däcken själv, körde vi in till vårt favoritställe “Glacier Brewhouse” i Anchorage och åt och drack gott. Efter en lång kväll/natt kom så den efterlängtade väskan rätt kl 05.00 i morse 🙂 Nu skall vi bara klaga till Icelandair, fixa nytt drivpaket på XT’n och så drar vi…

20120629-055128.jpg

20120629-055145.jpg

20120629-055203.jpg

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.