Team Olmhagen MC-Konferens 2016

När sorg och saknad riskerar att slita sönder en måste man verkligen “lyfta sig i håret”. Så naturligtvis anordnade vi en egen mc-konferens eftersom snön hängde i luften och omöjliggjorde utfärd till fint hotell på större ort. 


Namnskyltar, vattenkaraff, frukt och otäcka hårda karameller…allt fanns naturligtvis uppdukat. 


Efter registreringen höll Harry ett välkomsttal som inte lämnade ett öga torrt och som möttes av stående ovationer av deltagarna. Talet finns att beställa för den som är intresserad ;-). 


Efter en lättare lunch vidtog planering inför mc-sommaren 2016. Det sedvanliga grupparbetet avslutades med en runda där alla synpunkter nogsamt noterades av sekreteraren. 


Konferensen avslutades med middag i restaurangen, bastubad som finsk sed påbjuder och naturligtvis teknikstrul i samband med bildvisning. 


Enligt konferensprotokollet kommer det att bli en hel del mc-mil i sommar. Först glädjeyra på Autobahn, en sväng ner till Nice för att träffa barn och barnbarn. Norrut igen och byte till äventyrshojar. Sen några dagar i stugan i Finland för att därefter styra ner genom Östeuropa tillbaka till Rumänien som vi hoppades kunna göra när vi var där i november. 

Detta ger oss möjlighet och tid att planera en längre resa till nästa år. 

Årets mc-konferens kan sammanfattas som en succé och vi återkommer våren 2017. 

You may also like...

3 Responses

 1. Helge Häggblom says:

  Hej
  Jag har följt era resor med intresse. Jag och min fru har gjort MC resor runt om i Europa sedan år 2001. Årets resa går till Albanien. Jag skulle gärna ta del av Harrys välkomsttal från senaste konferens.
  Önskar er en fin MC-sommar

  Mvh Helge Häggblom, Oravais

 2. Hej Helge! Så roligt att du hittat igen vår sida OCH att du och din fru njuter av mc resor :-). Albanien låter väldigt spännande. Jag försökte lägga ut Harrys välkomsttal men det blev för långt så det misslyckades :-D. Jag hoppas att vi ses på vägarna. Det finns alltid tid för en kopp kaffe om ni passerar Umeå!

 3. Helge Häggblom says:

  Hej Tack för ditt svar.Kanske kommer vi till Umeå våren -17 om det blir en konferens!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.