Nu känner jag att jag är “på gång”…

Det vet jag när tankarna börjar röra sig friare och ta sig roliga uttryck. I dag har jag funderat på uppfinningar som kommit fel i tid. Antingen för sent eller för tidigt. Till uppfinningar som kan hänföras till den första kategorin hör “Go Pro”kameran. Hur svårt kan det ha varit att komma på ett fäste till en kamera? Varje unge måste ju ha tänkt tanken! Nu känns det som att jag skulle ha haft mer nytta av den för 10 år sedan. Vattentäta säckar! Hur svårt kan det ha varit att komma på? Och vem behöver egentligen något annat? Till avdelningen uppfinningar som kommit ut för tidigt anser jag att Audis A6 hör. De borde ha avvaktat tills de hittade en bil som klarar norrländska förhållanden utan att låta som en “tamaguchi” stup i kvarten. För övrigt så har det varit en intressant dag. Harry dras sedan vi kom med ont i magen. Det kan hänföras till den något suspekta kost vi intagit den senaste veckan. Som den kurator jag är tänker jag att han bara har “lite åt nerverna”. Och vem skulle inte ha det över att inse att man skall tillbringa en månad med mig. Alternativt kan det vara insikten att det faktiskt vilar ett stort ansvar på honom att få två gamla och trötta motorcyklar att puttra på ända till New York. Eftersom det har regnat idag och varit kring +5c har jag haft ett behov av att muntra upp mig. Ibland brukar jag köra i vägskarvarna för att få upp lite adrenalin. Idag behövde jag bara köra snett bakom Harry för att få stora kaskader av vatten att spruta över mig. Det var som att åka båt på Gröna Lund. När vi fick köra sida vid sida med en stor kungsörn och dessutom fick skåda en svartbjörnsmamma med sin unge kändes det som Skansen också:-) Alaska ÄR vackert för den som antar utmaningen! Jag har börjat lukta surt och mina händer går inte att få rena. Några valkar i händerna har jag inte fått, men det brukar ta någon vecka. Då först är de tre kriterierna för att vara mc-äventyrare uppfyllda. I väntan på det värmer vi upp oss inför morgondagens äventyr…

20120630-223531.jpg

20120630-223547.jpg

20120630-223603.jpg

You may also like...

2 Responses

 1. Håkan says:

  Tjenixen. Åter i Svedala och åter vid en dator så man kan datera upp sig lite på Olmhagen.se.
  Najs att ni är på väg,mindre najs med strulet. Men ni verkar ändå ha humöret uppe!! Audi A6 är en problemfylld fråga som vi kan skriva många och långa meddelanden om… :-)men jag förstår att det skapar funderingar…:-).
  Vad roligt det är att läsa er blog igen. Känns som en gammal finfin bekantskap som nu är inne på sin andra säsong. Ska bli trevligt att följa er och ta del av händelserna. Kör försiktigt och fyll på med “stories”, ni skapar ju mervärden för oss andra som har förmånen att vakna och käka frulle till era inlägg.

  Vi hoppas att Harrys mage är ett utslag av gammal hederlig amerikansk skitmat.

  Kör försiktigt!

  Håkan&Henriette

 2. Carola says:

  Hejsan Håkan och Henriette! Ser på nyheterna och hoppas få besked om uppgång i Grekland efter er vistelse där 🙂 Roligt att veta att ni är med oss i år igen. Dessutom medger jag gärna att det känns tryggt att ha er med som har erfarenhet av USAs nyckfulla och särdeles kraftiga väderförhållanden. I dag verkar det vara Canada dagen så allt är väl stängt och det blir väl fyrverkerier och öl till kvällsmat…kanske bättre för Harrys mage 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.