MC Konferens Team Olmhagen 3-5/11

Det är något speciellt med konferenser! Förväntan när man packar väskan. Skall man ta med spetsnattlinnet eller t-shirten? En bok? Förväntas jag bidra på något sätt? Kommer rumskompisen snarka? Uppblåstheten av allt sittande. Blir det dans? Blir det rollspel igen eller är det “ute”? Frågorna är många…


Harry fick inbjudan med posten en vecka innan så han hann förbereda sitt invigningstal. Ett, för övrigt, mycket uppskattat tal där han bland annat sammanfattade sommarens mc-resa i Europa som mycket lyckad. Konferensen drog igång på riktigt på fredag morgon efter frukost. Frukost på konferens kan tendera att vara något avslagen p g a intag av diverse bedövande drycker kvällen innan, men så var fallet inte här. 


Konferensgästerna gick sedan i samlad tropp till konferensrummet. Dagens planerade rollspel “tältuppsättning i hårt väder” utgick eftersom vädret, trots snöfall, inte kunde bedömas vara att betrakta som “hårt”. Grupparbetet kring “Var går gränsen mellan Canada och USA?” och “Vilka vaccinationer behövs?” genomfördes efter indelning i par. Frågan: “Vill vi verkligen till USA eller skall vi stanna i Canada?”diskuterades livligt och nya frågor framkom som: “Hur tar man sig till New Foundland? ” En telefonkonferens hölls med det tidigare anlitade transportföretaget “Tellus Shipping”. 


Efter lunch på egen hand i Sundsvalls centrum summerades dagen. Inga beslut kunde fattas då ytterligare reserch krävs. 


Innan middagen på Restaurang 180• fanns utrymme för friskvård och spa. 


Under middagen uppmärksammades årets jubilar och ett tacktal hölls till mc-koordinator.


 Vi enades om att höstens konferens blev mycket lyckad och skildes åt med en förhoppning om fortsatta förhandlingar och många mil längs slingriga vägar på främmande kontinenter. 

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.