Själen rymmer oändligt mycket…

…är jag helt övertygad om efter dagens 660km tur från Watson Lake, längs Cassier Highway, till Steward. Vi har sett björnar som springer över vägen, björnar som går över vägen, björnar som sitter och kliar sig vid vägkanten, björnar som äter, björnar som är med sina ungar, gigantiska älgar, rävar, illrar, möss, fåglar och diverse djur som vi inte ens vet vad de är. Det har varit som att köra genom ett zoo! Lägg till ögonbedövande vyer över snöklädda berg, glaciärer och blommande ängar så är bilden komplett. Vägsträckan är känd som en av de mest öde sträckorna i British Columbia och nu kan vi intyga att det finns flera björnar än människor här. Nu är vi framme i Steward och har installerat oss på “stans” enda hotell. När jag vet hur många björnar som lufsar runt här har filmen “Grizzlyn” fått en helt annan innebörd och jag tror inte att jag skulle sova gott i tältet 😉

Varm och go, Carola

Ps! I dag har jag kommit till en revolutionerande insikt…igen! Anledningen till att man på bilder ofta ser män GÖRA något och att kvinnor ÄR beror på att vi kvinnor både kan GÖRA och ta kort samtidigt medan män endast kan ta kort ifall allt bara ÄR stilla. Detta är bland annat orsaken till att det aldrig kommer att finnas en bild där jag är i rörelse 🙁 Ds

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.