Presidenterna hälsar…

I morse blev Harry uppvaktad med diverse USA relaterade attiraljer. Därefter besökte vi de uthuggna presidenterna och körde en heldag (9 timmar typ) genom de stora slätternas ogästvänliga prärie. Nu är vi på väg mot Madison County men har stannat i Freeman för att äta och sova. Här träffade vi en man som har mc-museum och som äger en Indian 1904! En underbar dag igen…

20120713-225246.jpg

20120713-225301.jpg

20120713-225321.jpg

You may also like...

3 Responses

 1. Mikael says:

  Vilket fantastiskt liv ni lever och tack för att ni inspirerar oss här hemma.
  Micke

 2. Mikael says:

  Viket fantastiskt liv ni lever och tack för att ni inspirerar oss här hemma.

 3. Carola says:

  Åh vad kul att du skrev en kommentar! Sidan är inte som vi skulle vilja för det är onödigt svårt för folk att bara “slänga iväg” någon rad. För mig som skriver är det jätteroligt att få veta om någon läser 🙂 Tack!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.