På beachen vid Gardasjön

Jag har bestämt mig för att ge BMW ett utvecklingsförslag helt gratis! ett par kylbyxor för överhettade damer. Visserligen är det ett snyggt rutmönster som bränts in i mina lår men jag känner ändå att det kokta fläsket liksom är stekt. Kanske kan de göra ett par unisexbyxor eftersom jag är osäker på hur stor marknaden är för damer på s1000rr. Igår när vi passerade b l a Monaco och San Remo tänkte jag på kungligheterna som vi brukar läsa om när de är där och leker. Då kom jag på att vi faktiskt kan säga att hela världen är vår lekplats. Vi har ju genom åren fått köra mc på flera olika kontinenter och har ännu möjlighet att planera in flera äventyr 🙂 Vi har haft +37c här i Gardasjön och det har nästan varit olidligt i tältet. En dag som soldyrkande, flanerande, shoppande turister räcker. Efter att Harry fått sig ett par Italienska skor, bör finnas i varje hus och hem, kände vi att vi kunde styra kosan hemåt 🙂

20130716-164619.jpg

20130716-164553.jpg

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.