Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $_eligible_zones in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/themes/hueman/functions/init-front.php on line 1427 Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $_eligible_zones in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/themes/hueman/functions/init-front.php on line 1457 Och så fick jag då min postlåda! – olmhagen.se

Och så fick jag då min postlåda!

Jag har jobbat hårt för det här! I halva USA och halva Canada har jag tvärnitat utanför “Antique Malls” för att inspektera om de har någon begagnad “Mailbox”. Harry har inte riktigt insett att det inte luktar mögel och att det är svalt och skönt inne i “the barn” så han har suttit ute i solen och väntat medan jag coolat ner mig därinne bland alla fantastiska grejer. Nästa gång tar jag en lastbil när jag gör det här! Fönster, dörrar, skivor, porslin, skyltar och kaminer. Det finns inget slut på härligheten! Men postlådor har de inte 🙁 De går tydligen åt som smör i solsken, och solsken har det ju varit. Idag hade vi ca + 36c. Min camelback som är fylld med is på morgonen håller mig sval fram till kl 14. Harry håller envist fast vid sin vattenflaska än så länge. I kväll kompromissade jag med mig själv. I en “Hardware store” hittade jag exakt den svarta fina boxen jag ville ha. Jag får väl hoppas att den blir lite skamfilad på hemvägen så gör det inget att den var ny 🙂

I går körde vi på lummiga, kurviga vägar genom Michigan. Vi njöt verkligen och farten var ok för våra cyklar. Vi lyckades passera Chicago utan incidenter. På kvällen åt vi på “Red Lobster”. Servitrisen gratulerade oss för att vi lyckades äta upp alltihopa + extra bröd. Det var sällan någon orkade det. Hon hade tydligen inte träffat mc-äventyrare från Sverige förut 😉 I dag har vi knäckt en annan stor stad, Detroit. Trafiken tätnar och blir aggressivare när man närmar sig stora städer. Det gäller att ha tungan rätt i munnen och ett glatt humör när det blir 6-8 filer och man ligger mellan stora långtradare. Att ta sig från USA till Canada var inte helt lätt. I går stängdes tunneln p g a bombhot. I dag var det vägarbete som gjorde GPS én oduglig och när vi väl kom fram till tunneln fick inte motorcyklister åka genom 🙁 Nähä, bara att leta rätt på bron då. Framme vid tulltjänstemannen var han mest intresserad av hur vi kunde vara lediga så länge att vi kunde göra alla resor och om vi kände hockeyspelaren Nicklas Lindström (eller vad han nu heter).  I morgon skall vi sikta mot Niagara Fallen…

Skrivet av en Carola som skall sova med en postlåda i natt.

Ps! Får väl ge upp det där med brandpost och ta den när jag har lastbil. Ds.

You may also like...

1 Response

  1. Anneli says:

    Hej. Skicka gärna ett kort till mig! Vitvattnet 30. S-91691 Bjurholm.
    Jag returnerar ett tjusigt från Berlin. Anneli

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.