Ingenting är längre som förut…

I dag har vi varit i Niagara Falls. Visste ni att det är en stad? I min värld var det ett överjordiskt stort vattenfall, lite lätt öde och otillgängligt. Nähä! Det är en gigantisk turistanläggning med hotell dubbelt så höga som vattenfallen. Självklart egentligen men förvånande för mig. Likadant som att naturfilmerna från Yellowstone är otillgänglig ödemark med ylande vargar och fullmåne i min värld. Jag har inte hört någon nämna restaurangerna, asfaltvägarna och utedassen. Dessutom blev jag så glad när jag såg en stor skylt “Body Shop”. Bra, tänkte jag eftersom jag börjar vara i behov av godlukt. Men nehej, det var någon sort ansiktslyftning för bilar eller något sådant! Jag borde ju inte vara förvånad alls egentligen. Dagligen pratar jag om att det är viktigt att ha realistiska förväntningar om man inte vill bli besviken. Det fina med att resa med motorcykel är att själva turistmålen har en underordnad betydelse. De är mera: “Vi åker liks förbi så vi kan väll titta”. För oss gäller verkligen devisen “Målet är ingenting. Vägen är allt!”

Skrivet av en Carola som njutit av vackra veteranbilar i kväll. Nytt och gammalt samsas på uppfarten 🙂 Ds.

You may also like...

1 Response

  1. Håkan says:

    Visst är det roligt mär man har en uppfattning som inte riktigt stämmer med verkligheten. Roligt eller ej är i upplevarens upplevelse…
    Ngt som känns lite trist är att ni närmar er NYC m stormsteg. Våra morgnar får sedan gå tillbaka till de fattiga tillställningar de är. Som alltd är det skoj att läsa era texter.
    Ta nu brevlådan, sista biten ned till NYC, och bind den bakom cykeln, den kommer att vara använd och fin vid framkomst. Kör försiktigt, hållntungan rätt i munnen i NYC. Många filer är det… 🙂
    Håkan&Henriette

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.