Mc-säsongen är inledd…

…fast Harry har ju kört hela vintern såklart. Kanske jag skulle skriva “Racer-Säsongen inledd” för nu är det autobahn hojarna som får nya läckra däck och service inför sommarens “snabbtur” till St Tropez. Jag fnittrar glatt åt mina nya Pirelli Diablo Rosso II. Har haft ett par Diablo tidigare och minns det som min härligaste sommar. Snön börjar tina bort så sakteliga så gården är snart en enda lervälling. Blir ett gediget jobb med plattläggning och grässående innan man kan njuta. Löpningen går som vanligt hyfsat. Långturerna på 25 km är söndagsnöjet några veckor till innan nedtrappning och slutligen Marathon i början på juni. Alltid när solen skiner och det är torra vägar vill jag bara bort! Packa motorcyklarna och dra iväg. Vart, spelar ingen roll fast ju längre desto bättre! Nu har vi ju en hel djurpark och halvvuxen son som inte direkt skriker hurra över att vara hundvakt så det blir nog i drömmen jag får tänka mig bort….

20130424-182823.jpg

20130424-182835.jpg

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.