Harrys garderob krymper

Harry har tagit mc-resandet till nya höjder! Han har myntat begreppen “dagbyxa” och “kvällsbyxa”. De syftar på att han numera bara behöver två par kallingar / resa. Han bara byter mellan paren. Ungefär samma stuk är det på t-shirtsen 🙂 Jag vill att ni skall veta att jag INTE anammat hans stil…ännu. Tre par är minimum! Vårt äventyr är som vanligt över när vi är som bäst på gång. När kroppen har vant sig med de långa kördagarna, man fått in rutiner med tanka-äta-sova och man har börjat andas igen då är man strax hemma igen. I dag har vi kört 800km och känner oss rätt ok. Vi har passerat Tyskland och Danmark och är nu i Löddeköpinge. Jag fick en, av Harry, guidad tur genom Malmö så att jag fick se “Turning torso”. Såg väl bra ut tycker jag 🙂 Nu ser jag fram emot en hållbar uppkoppling och möjlighet att ringa pojkarna 🙂

20130718-215411.jpg

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.