Med brännsår på insidan av låren…

Vi kan konstatera att italienska inte är vår starka sida. Det är i och för sig inte franska heller men lite lättare är det ändå. Vi hade en trevlig kväll igår och jubilaren känner sig nöjd och förväntansfull inför kaffemaskinen han fick 🙂 Vi har kört till Nice på Franska Rivieran i dag. Både alppass och snabbare väg har vi avverkat. På slutet var det +32c och jag lyckades få brännskador på båda lårens insidor! Ser inte bra ut men känns lite coolt 🙂 Undrar vad BMW skulle säga om det! Nu har vi inkvarterat oss med utsikt över alla båtar och åskan mullrar i bergen. Mitt nya Abuslås med larm har jävlats men är just nu tyst och stilla. Livet känns helt ok och jag har känt stor tacksamhet idag!

20130714-175846.jpg

20130714-175914.jpg

20130714-175936.jpg

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.