Firade i dagarna tre på Gotland

I onsdags packade vi racerhojarna för en tur till Visby/Gotland. Anledningarna till denna tur var tre: 1. Dottern Jessica fyllde 40 år på torsdag. 2. Jessica och hennes Björn gifte sig på fredag. 3. Mågen Björn fyllde 40 år på lördag.

IMG_6259.JPG
Det måste medges att farten blir rätt mycket högre när vi inte har några barn bakpå 😀 Det var som vanligt en glädje för själen att köra min vidunderliga S1000rr. Hen lyder min minsta vink och tar sig glatt morrande an alla mil. Harry verkade trivas han med. Att fira i dagarna tre tär på krafterna! Kan hända var vi något ovana med champagne och bristande nattsömn. Dessutom grät vi glädjetårar i floder! Det är något särdeles hjärtevärmande när ett par som varit tillsammans i 24 år väljer att bli äkta makar. Känns säkert på något sätt 🙂

IMG_6356.JPG
På vägen hem stannade vi till hos vännen Mattias och “gjorde” Stockholm…i samma takt som på motorvägen…och det vill inte säga lite det.

IMG_6423.JPG
Det är tur att allt firande har ett slut för vi började bli rätt tärda på slutet. Men vänta bara! Efter ett par dagars vila är vi redo för nya äventyr igen 😉

IMG_6426.JPG

IMG_6279.JPG

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.