Into the wild

Dagens rubrik kunde vara: “Vi hade ändå tur med vädret” för trots alla moln så har vi kört runt regnet hela dagen, “Jag har sett en svartbjörn” för det kom en stor nalle lufsandes längs järnvägsspåret bredvid vägen (därför sitter jag med björnbjällran vid fikabordet) eller “Vi drar till fjällen” för nu är vi verkligen uppe i vacker natur. Rubriken kunde dessvärre även ha varit “Terrordåd i Norge” eftersom det varit en sorgens dag i vårt grannland. Vi påmindes om att man inte är säker någonstans i världen. Det finns alltid extremister som med alla medel motverkar demokrati. Men vi är flera än dem om vi håller ihop och inte ger upp!

Skrivet av en mycket berörd Carola som tänker på de drabbades skräck och de anhörigas sorg.

.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.