En helg med hög njutfaktor…

Varje höst gör vi en tur längs Vildmarksvägen över Stekenjokks kalfjäll, en sväng in i Norge och en helkväll i Östersund som avslutning. 
Yr.no lovade att vi skulle köra mellan regnmolnen och ha en strålade hösthelg. Någon måste ha läst väderkartan fel. Vi hann till Åsele innan ett iskallt regn vräkte ner och hotade dränka oss. Vårt goda humör kunde inte dämpas av lite vatten. Vi lade till och förtöjde vid vandrarhemmet i Saxnäs. 


Under kvällens mc-mat-orgie med pulvermos och sojasås konstaterade vi att hur vädret än är så är det roligare att köra mc än att inte göra det. 


Nästa dag blåste det storm! Det hade yr.no också missat lite. Kullfallna träd, välta postlådor och försiktig körning över kalfjället. Mina favoritvyer är vackra även i regndis. Det är Harry också 😀


Väl framme i Östersund checkade vi in på ännu ett favoritställe Gamla Teatern. Rummet var utsökt. Kvällens mat, dryck, sällskap och mc-samtal likaså. Många och spännande är planerna som skall göras upp och mycket skall förberedas inför nästa sommar. Det pirrar visst i “äventyrstarmen” 😀

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.