Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $_eligible_zones in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/themes/hueman/functions/init-front.php on line 1427 Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $_eligible_zones in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/themes/hueman/functions/init-front.php on line 1457 Kittlande plan för nästa sommar! – olmhagen.se

Kittlande plan för nästa sommar!

Att vi inte har kommit på det förut! Ibland är det uppenbara helt enkelt för nära för att man skall se det. Vi har stönat och gjort “vågen” varje gång vi stött på någon av dessa “hard core” motorcyklister. Överallt i världen har vi sett dem, fått bubblor i magen och något drömmande i blicken. Det är självklart “Iron Butt” vi skall göra! Vi älskar ju själva motorcykelkörningen, samspelet och planeringen. Målet är sällan avgörande på vår resa. Vi kommer att börja med en tur hemifrån och köra 1609 km på 24 timmar. Kan tyckas enkelt med det kräver att vädret är ok, natten ljus och att hen inte drabbas av kramp i handlederna. Vi har långa vinterkvällar på oss att planera lämpliga vägval, tankstop, paustider, kläder och vilka motorcyklar som är lämpligast för ändamålet. Yiihaaahaaaa vad kul det kommer att bli 😀

IMG_6672.JPG

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.