Jippii! Vi har blivit hackade!

Vad kan man annars säga! Vår hemsida, eller blogg som det verkar heta numera, måste vara väldigt viktig. Kanske rent av livsavgörande för någon eftersom man bombarderat den för att komma åt all hemlig information som vi läcker i inläggen. Alla ovärderliga tips på vad som behövs för ett mc-äventyr. Alla vägval vi gjort och alla mer eller mindre märkliga ställen vi övernattat på. Och framför allt kanske man suktat efter alla läckra recept på maträtter som rörts ihop på multifuel köket. Jag säger “man” medvetet här eftersom jag med mina fördomar känner att det krävs en man för att komma på något så listigt. För att återställa bloggen till läsbart skick krävdes definitivt en man. Listan från supporten på åtgärder som måste vidtas var ca 30 cm lång och jag var lost redan vid punkt 1. Det blev plötsligt oklart om hackaren eller supporten var fiende! Räddare i nöden blev, som vanligt, den livegne och högt respekterade mågen Björn som säkert ägnade halva sin påsk åt att hemligstämpla materialet igen. Ett ödmjukt TACK Björn! Nu kan vi fortsätta terrorisera omgivningen med klagomål om bristande hälsa, gulliga inlägg i badtunnor, skuldbeläggande berättelser från hårda träningspass och långa omänskligt tuffa tävlingar och, framför allt, inlägg om planerade mc-äventyr. För det gör vi! Planerar alltså….. Trevlig vår på er alla! Nu tinar vi fram längs vägarna! Ni kommer att få se mycket av min fina nya topbox i sommar 🙂

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.