Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $_eligible_zones in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/themes/hueman/functions/init-front.php on line 1427 Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $_eligible_zones in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/themes/hueman/functions/init-front.php on line 1457 Ibland tar livet en paus… – olmhagen.se

Ibland tar livet en paus…

…och det har det verkligen gjort just nu. I måndags somnade vår älskade, trogne Rozzie Rottweiler in och en strålande vacker stjärna tändes i hundhimlen. Han har lärt oss så mycket under våra år tillsammans. Hans integritet och lojalitet. Hans förtroende för oss som tröstade oss när vi tvingades fatta den svåraste av hundägarens beslut. Han vilar nu ut efter sitt vaktuppdrag och gläds helt säkert åt att återse sin kära livskamrat Athena. Våra hjärtan brister och dagarna känns overkligt tomma. Vi ses igen älskade vän?

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.