Nu har jag valkar i händerna…

…och på flera andra ställen på kroppen också tydligen! Vem har kommit på idén att ha helkroppsspeglar utanför toadörren? Finns det någon enda människa som på fullt allvar kan säga att man ger ett tilltalande intryck när man yrvaket skådar sin nakenhet i en helkroppsspegel? Nåja, jag har tidigare nämnt att valkar i händerna är ett kriterium för att vara en riktig äventyrare. Då kan jag tillägga att valkar kring midjan också är ett sådant kriterium. Det verkar som att vi har en förkärlek för att plåga våra stackars kroppar. Antingen tränar vi och springer marathon eller så mumsar vi glatt i oss pommes, pizza, dricker öl och annat ohälsosamt medan vi sitter stilla dagarna i ända. När vi ändå talar om nakenhet måste jag nämna att vi nu kommit in i USA igen. Jag har funderat på detta med överbeskyddande idag. Kaffet får inte vara för varmt, det får inte lukta på toa, barn har både flytväst och flytpuffar på armarna, det varnas för skurade golv med flera gula skyltar, skall man ut i skogen går man i grupp och bokar tre månader innan, klippning av vägrenen kräver minst 4 personer och att en vägbana stängs av, för att bara nämna några exempel. Inte undra på att Harley Davidsson är populär! Någon måste ju protestera mot detta! För protesterar gör de verkligen! Inte ett leende, inte ett ryggskydd, inte en handske, oftast inte hjälm och ibland inte ens t-skirt! På min finlandssvenska dialekt säger vi:“För mycke och för lite skämmer allt”. Men jag kan säga att inte ens Harley Davidsson ser bra ut i en helkroppsspegel!

Skrivet av en Carola som är glad över att ha mc-kläder och slippa “beach 2012” 😉

Ps! I dag har vi tagit av oss långkallingar, gore tex kläder och fleecetröja. Det är +35,5c så i morgon blir det camelbacks på när vi styr mot Yellowstone! Ds.

You may also like...

1 Response

  1. Håkan says:

    http://www.youtube.com/watch?v=9wqJBUtWSq0&feature=related

    yellowstone är skithäftigt. Ta det varligt om det blir så här…. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.