Idag hände det!

Mitt i en mörk 2,5 km tunnel i Österrike slog Harrys mätare på BMW’n om till 0! Den har alltså gått 100 000 kilometer. 


Varvet runt! I morgon, eller i övermorgon, kanske i Polen, slår min varvräknare om till 0. Jag ligger av någon konstig anledning 630km efter Harry. Måste vara hans vinterkörning. Min vinterkörning blev ju bara 50 meter då jag tippade i diket vid första korsningen…och Harry bara undrade hur det gick med backspegeln! Det var nära då☠️. 

Ärligt talat! Hur många av er har kört en mc, från ny, tills mätaren gått varvet runt? Värt att fira på lyxhotell i Brno i Tjeckien. 


Jag bara ler för hotellet är fullbelagt med handbollsspelare, rullstolsburna. De är norm och vi andra får rätta oss??. Underbart!


Om allt går som vi tänkt så kämpar vi oss vidare i regnet imorgon mot Polen/Krakow?. 

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.