Mål 1: 184 dagar! Mål 2: 760 dagar!

Vi har haft familjeråd! Efter påskens ”MC-konferens” fattades viktiga beslut som nu skulle delges.

Det var: sönerna Herman, Oskar med sin Hanna, Harry och jag som samlades runt köksbordet. Flickorna med familjer räknade vi med att informera telefonledes efter mötet. Mötet blev, som så mycket annat här i världen, inte alls som vi tänkt. Det blev mycket bättre?!

Oskar och Hanna föreslog att vi skulle öppna mötet med en samarbetsövning. Vi fick varsitt pussel att lägga…

…och ungefär där kände vi att det finns större händelser i livet än vad som kan bestämmas på en MC-konferens 😀

När vi samlat ihop oss igen efter överraskningen, som väntas efter ca 184 dagar, delgav vi gänget våra planer för närmaste framtiden. Harry är en arbetsam man och kommer att fortsätta jobba i två år till innan han går i pension. Det innebär att vi, i bästa fall, hinner genomföra de två sista Stockholm Marathonloppen i vår plan att göra 15 st.

2020 blir året då vi kommer att hyra ut huset och sommarstugan, sälja allt som genererar några pengar, packa motorcyklarna, styra österut och inte komma tillbaka på ett år.

Detta innebär att vi har två år på oss att ta emot en ny kär familjemedlem, samla ihop så mycket pengar som möjligt och förbereda motorcyklarna, och oss själva, för det största och längsta äventyret i vår mc-historia. 760 dagar till start! Förberedelserna har redan börjat…

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.