Glömde säga…

…att det inte bara är Nordkap som är värt en Norgetur. Vi har haft en fantastiskt vacker körning idag från Nordkap till Tromsö längs E6.

Jag ville till Kirkenäs. Harry till Tromsö. Han vann…den här gången. Det konstiga med Norge verkar vara att man så snabbt glömmer. Vi blir varje gång bedårade och förstummade över Norges enorma skönhet. Lika överraskade blir vi över hur dyrt det är, att dyra hotell har sunkig standard och att frukost inte ingår och att det är svårt att hitta parkering för mc i städer. Jobbigt när man kört långt…typ 11timmar och får söka parkering ytterligare 1 timme :-(. Eftersom alla matställen hunnit stänga blev det jordnötter och öl till middag idag. Tur vi inte har någon dietist med oss 🙂

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.