Skotertur i väntan på våren…

Det är Vinter! Mycket vinter! Snön vräker ner och vi jobbar hårt för att ens ta oss från gården.

Det känns oändligt långt kvar till mc säsong. För att muntra upp läget kändes det helt rätt med ett skoteräventyr. Jag har en förkärlek för längre turer med start från gården med all packning på fordonet. Det osäkra isläget tillät inte det i år.

http://www.olmhagen.se/wp-content/uploads/img_0555.mov

Det blev en härlig långhelg i Saxnäs med son&flickvän, god mat, skotrar och skidor. Både Borgafjäll och Klimpfjäll ligger på lagom avstånd från Saxnäsgården, där vi bodde.

Hårt väder på fjället, skoterhaveri med brott på en axel till boogiehjulen på en skoter och sura böter för att nummerplåten var lite avskavd gjorde dagarna intressanta. Långa kvällar med bastu/pool, tacos, småprat och många skratt är livskvalité.

Väl hemma efter en oförglömlig hemresa, med fullastad Defender med tungt släp längs glashal, spårig väg i ett snöfall med obefintlig sikt, fortsätter planeringen för ”PRO Adventure 2020”.

Vi rensar i alla gömmor inför uthyrning av huset. Vi införskaffar sakta men säkert reservdelar, kläder och annat nödvändigt men dyrt. Vår tanke är att motorcyklarna skall vara kittade så att vi kan göra en testtur till Nordkap i sommar. Vi vill ju inte nöta för mycket på dem. Frågan om vilken rutt det blir 2020 är ännu oklar…

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.