Via Tjuonavagge till Jokkmokk.

I dag har vi kört 400 lätta km utan regn. Vi kom iväg senare än vanligt eftersom vi träffade ett synnerligen trevligt par, Mário and Liliana, från Portugal. Det visade sig att vi delade många mc-äventyr och att han dessutom kört Transsibirian Hwy som vi planerar att börja med nästa år. Vi fick mycket värdefull information. Av tidigare nämnd anledning är bilden lånad från Wikipedia.

Så fort man passerat Riksgränsen blir landskapet rätt tråkigt i jämförelse. Jag har sysselsatt mig med att tänka på vår vän Ulrika som skall göra Laponia triathlon natten mellan fredag och lördag, en Ironman på 3860 m simning, 180 km cykling och 42 km löpning kring Gällivare. Det är KALLT! +13c i vattnet. Och löpningen går upp på Dundrets topp! Jag skall aldrig gnälla mera!

Vi har gjort middag i vår stuga här på Arctic Camp Jokkmokk. Vi känner oss rätt nöjda med dagen och jag skall strax krypa upp i min högsäng…

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.