Årets hemliga mc-tur gav mersmak


När Harry och jag bestämde målet för vår årliga, hemliga mc-utfärd föll sig valet ganska enkelt i år. Just under nationaldagshelgen var Kevin och Julia Sanders på Touratech i Lidköping för att berätta om sina många mc resor, sina otroliga rekord och sitt företag WWW.GlobeBusters.com. Klart som sjutton att vi tog en nätt liten tur på 900km neröver. Vi hade tur med vädret och fick fina dagar genom ett somrigt Astrid Lindgren Sverige. För att lyxa till det bodde vi i stugor och på vandrarhem. Vi sov på Ljusneforsens camping. Det var exakt tio år sedan vi tältade där på väg till Öland. Då var pojkarna små. Herman hade sin lilla blårandiga pyjamas och tankväskan var full med blöjor. Oskar var mest intresserad av godis. Väl framme i Lidköping möttes vi av David med kompanjoner vid Touratech affären. Det blev en mycket intressant och inspirerande kväll. Kevin och Julia lyckades få det att pirra i magarna på oss. Nästa resmål är klart! Hur låter “Alaska to Panama”? Det innebär kanske att Oskar skulle kunna följa med på egen mc. Visst kan det bli en resa att minnas!

.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.