Arvet förs vidare


Nu kan vi väl säga att vi landat efter Sydamerika äventyret. Både jobb och skola har “drabbat oss” hårt. Våra resor är inte direkt “lata dagar vid stranden” så även om vi varit på semester känns det som om vi borde vila lite. Hur gör vi då vi vilar då? Jo, dessvärre kör vi motorcykel och löptränar 🙂 Dags för personlig utveckling tror jag. Det blir inte något marathon i sommar. Vi vet av erfarenhet att vi behöver minst sex månaders målmedveten träning för att loppet inte skall bli en “ren mara”. Skall överleva ett blodomlopp först så kanske vi överväger ett Lidingölopp till hösten. Vårt favoritlöpspår SM-spåret på Gammlia har tinat fram så i morgon blir det premiär där. Rozzie “Rockweiler” tycker hellre om att snusa omkring hit och dit i makligt tempo så därför blir det dagliga långa promenader. Något annat roligt som vi gör varje dag är att övningsköra med Oskar som tar mc-kort för 125.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.