Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $_eligible_zones in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/themes/hueman/functions/init-front.php on line 1427 Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $_eligible_zones in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/themes/hueman/functions/init-front.php on line 1457 (Adven)Ture är hemma! – olmhagen.se

(Adven)Ture är hemma!

I går körde vi så in genom grinden, in på gården, och parkerade bredvid Defendern.

Sista etappen var från Gäddede över Stekenjokk till Östersund och sedan till Umeå.

Vi startade för 12 dagar sedan. Vi har kört större delen av Sverige från Simrishamn i söder, över fjället, till Umeå i norr. Det blev 2 600 km.

https://www.olmhagen.se/wp-content/uploads/img_4566.mov

Vi har träffat barn/barnbarn, ätit gott, skrattat så tårarna runnit åt allt tokigt vi hittar på. Vi har pratat med många intresserade människor, blivit filmade och peppade.

Men främst av allt har vi lärt känna (Adven)Ture som kommer att vara en del av vårt äventyrliga liv från och med nu. Inte alltid, och inte överallt, men när vi känner att vi vill vara extra äventyrliga kommer Ture att få följa med. Vi är trötta och lyckliga! Det är en utmaning att lära sig något nytt…och vi har antagit den utmaningen och firar som vanligt med en “gomiddag” när vi kommit hem.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.