Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $_eligible_zones in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/themes/hueman/functions/init-front.php on line 1427 Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $_eligible_zones in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/themes/hueman/functions/init-front.php on line 1457 (Adven)Ture har kommit! – olmhagen.se

(Adven)Ture har kommit!

Alarmet ringde kl 05.10 i lördags. Äntligen skulle vi få hämta vår blivande äventyrskompis (Adven)Ture.

Ändå har vi packat light!

Efter en tågresa på 13 timmar, svettdrypande släpande av vår packning innehållande tält/sovsäckar/liggunderlag/kokattiraljer/mc-kläder, övernattning i Malmö och ytterligare en tågresa på drygt en timme anlände vi adrenalinstinna till Smedstorp.

Kent går igenom allt vi behöver veta som nyblivna Ural ägare. Catarina såg till att vi vätskades upp i värmen.

Kent och Catarina på Norrvalla tog emot med kaffe, glass OCH en bedårande, midnattsblå, vacker Ural Sportsman. Efter pappersarbete, packning och provkörning bar det iväg. Det kändes lika overkligt som de gånger vi sänts hem från BB med nyfödda barn. Hur skall vi klara detta?

Vilken vacker skönhet han är vår (Adven)Ture!

Att köra mc med sidovagn är mera som att köra snöskoter än mc. Det gäller att ha gott om tid, anpassa farten och ha humor. Folk tittar, vinkar och vill prata. Vi har skrattat så att tårarna rinner! Detta är så typiskt oss! Att skumpa omkring tillsammans och vara överens om att ”Detta är livet!”.

Spännande att tälta första gången med nya möjligheter…

Vi har tältat och försökt hitta bra sätt att packa på. Sätt att använda Ture på bästa sätt.

Harry har hittat ett bra läge…
Kvällsfika med Ture.

Efter en natt med spöregn och åska är allt dyblött. Vi styr kosan norrut. Det är 25 år sen vi var på Öland. Dags för ett besök igen. I bästa fall skiner solen där…

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.