Nyår i Åre

Nyar i areEfter en stillsam julhelg kändes det toppenkul att packa bilen och fara iväg till Åre. I år var det extra kul för att Jessica, Björn och flickorna skulle bo i lägenheten bredvis oss. Pojkarna såg fram emot dagar i slalombacken, jag såg fram emot ett kök att laga mat i och Harry såg fram emot stilla dagar i soffan med hundarna. Efter laserbehandlingar och plågsamma “gnuggningar” känns mitt hopparknä rätt ok. Man kan säga att jag känner mig försiktigt optimistisk. Det har klarat skidpremiären och lite längre cykelpass. På min sjukgymnasts uppmaning har jag införskaffat en “knapsuboll” som jag envetet gör övningar med. Varje dag avslutas med utfall tills det bränner i benen. Vad för man inte för att komma tillbaka på banan igen 🙂 Dagarna innan vi for iväg vräkte snön ner i massor i Umeå. Backarna i Åre hade däremot väldigt lite snö. Vi hade trevliga dagar och mysiga kvällar tillsammans. Nyårsaftonen firade vi stillsamt i motsats till ungdomarna i lägenheterna runt omkring oss. Hundarna klarade raketerna ganska bra. Rossie Rottweiler såg onekligen kul ut med gula vaddtofsar som stack ut ur öronen. Champagnen fick vänta till nyårsdagen. Det är väl vuxenpoäng om något 🙂 GOTT NYTT ÅR!.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.