Futaleufu pa gransen till Argentina.


I dag har vi kort varldens harligaste grusvag i regn. Leran har blir HAL! Manga av broarna ar bara bradbitar medan vissa ar rena autostrador. Vi var i toppform efter att ha vilat ut i tva dagar. Varma kallor och massage har gjor Herman mjuk och fin till sinnes. I dag har jag lyckats tappa en vattentat pase fran mcn. Det var en ganska viktig pase med innerslangar ifall vi far punktering. Har kollat med alla “Rafting entusiaster” har men ingen har sett den langs vagen. Cia: Det ar har du skulle vara! Du som gillar fria vidder och klar luft. En stilig estansiero (ranch agare) och en massa lyckliga kor och far som skoter sig sjalva langs vagarna. Det ar oerhort vackert har! Sjalen far liksom vingar! Ulf Lundstrom: Vi tanker pa dig eftersom vi passerat ett stalle som heter “Angostura” 🙂 Derrik: Javisst, skulle det fungera med en Hayabusa. De senaste 800km skulle den ha passat bast pa ett lastbilsflak:-) Oskar och Moffa Kalle: Ni skulle verkligen ha gillat de varma kallorna! Min kollega Ingrid J: Du skulle gilla alla blommor langs vagarna. De doftar sa gott och ar sa vackra! Mattias: Snart ar du socionom! Da kan man gora sadana har kuliga resor:-) I morgon kor vi over gransen till Argentina igen. Da blir det billigare. Vi kommer att kora norrover och forsoka ta oss in i Bolivia den vagen aven om man sagt oss att det ar lite oroligt dar just nu. Vi kommer att undvika stora stader da brukar det ga bra. Kram pa er allihopa!.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.