antligen framme vid starten! – Kapstaden

afrika 482Efter ett gruvligt dygn pa flyg med spyende pojkar anlande vi till det vackra Kapstaden. Vi har haft varienrande v’der men det mak\rks att det ar vinter. Det ar kallt! Motorcyklarna kom troligen i hamn i lordags. Vi har lyckats hitta agenten Mark som anvarar for att vi skall hitta igen containern och fa den genom tullen. Det ‘r en STOR stad sa vi ar beroende av rad och tips fran hjalpsamma manniskor. I gar kvall var vi ute och sprang uppe vid “Signal hill”. Vi hann bara hem till Wilton Manor sa utbrot arets storsta polishelikopterjakt just ovanfor vara huvuden.En drogsmugglare hade skjutit en polis och skadat en annan och man letade efter honom med oss pa forsta parkett. Vi har kollat upp detta med “Third part insurance” (tillfallig forsakring for mc)och det skaffar vi lamplgen vid granserna. Ringar ar inforskaffade infor “ringbytet”. Robben Island var en enorm upplevelse som inte lamnade nagon oberord. Pojkarna gor flitigt sina laxor varje kvall. De kommer att vara klara innan vi lamnar Kapstaden med den har farten. Vi haller oss sysselsatta och dessemellan njuter vi av semester och lite mindre masten an normalt. Vi aterkommer vid lampligt tillfalle. Kram pa er alla! ///Carola och ganget.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.