Still waiting… – Kapstaden/Waterfront

Japan på resaJaha!

Vi har fortfarande inte fatt motorcyklarna. Vi vet att de kommit ur containern och att tid for tullkollen ar inbokad till pa fredag. Det betyder att det mojligen skulle kunna losa sig till pa mandag eller tisdag.

Nar vi var pa stan haromdagen traffade vi en kines som ar pa vag jorden runt med en Yamaha. Vi lovade e-maila honom nar vi ar hemma igen. Under tiden fordriver vi tiden med att loptrana pa strandpromenaden, spela minigolf, gora laxor och tanka ut lamplig fardrutt. Alla vi moter ar vanliga och hjalpsamma. “Have a good run, mam” och ” Keep up the good running, sir” ar uppmuntrande tillrop vi hor langs var loprunda. Uppmuntrande ar ocksa att sa manga skriver i gastboken. Det forgyller tillvaron. Tack!.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.