Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $_eligible_zones in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/themes/hueman/functions/init-front.php on line 1427 Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $_eligible_zones in /customers/b/5/7/olmhagen.se/httpd.www/wp-content/themes/hueman/functions/init-front.php on line 1457 Oversvamning och dackbyte. – olmhagen.se

Oversvamning och dackbyte.

Nar vi startade i morse regnade det och det blev bara varre. I masade oss framat och kom till Catamarca. Staden var en oversvamningszon! Det forsade vattenmassor med gummistovlar, flaskor, burkar och annat skrap. Dyblota raddade vi oss in pa en mack. Harry for ivag for att leta efter en mc-firma med dack och ett hotell eftersom vadret sag ut att halla i sig. Han lyckades hitta ett fint hotell till ett blygsamt pris. Dack och mc firmor var siestastangda sa klart. Efter att vi inkvarterat oss och jag lugnat ner mig for vi ivag, per fot, for att hitta dack. De gamla var vidriga i regnet och den blota och langsgaende korviga asfalten. Vi hittade “Saseta motos” dar chefen Guilermo Saseta var mycket tillmotesgaende. Han hade sett oss i det vrakande ragnet tidigare pa dagen och fragade efter Herman 🙂 Han sponsrade oss med jattebra pris pa 3 nya dack, 2 st Pirelli MT40 fram och 1st Metzler Sahara bak, for 800skr! Vem sade att det inte gar att fa tag pa dack i Argentina? I kvall ar vi turister i denna vackra stad. I morogn byter vi dack. Passet pa 3050m.o.h pa vag till Kaffayate far vanta till i overmorgon….

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.