Laget under kontroll

Vi som letade Internet sa fortvivlat igar och hade en dator med uppkoppling pa hotellet… Na, da kan jag passa pa att beratta att vi lyckats fa tag pa nya extraslangar i stallet for de som jag tappade langs Carretera Austral. Det var inte latt for man maste hitta en mc-butik. Nar vi val hittade en i Esquelle sa kostade tre slangar 70skr. I egenskap av sjukvardsansvarig har jag lyckats luska ratt pa en Farmacia med “Diamox” som man tar mot hojdsjuka. I gar var vi uppe pa 1400m.o.h. och idag skall vi i basta fall prova pa lite hogre hojd over 3000m.o.h. Da ser vi hur vi reagerar. Det har askat och osregnat i natt. Blixtarna var skrackinjagande och vagarna kan vara detsamma efter allt regn…..

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.